Joroisten Sporttiklubi ry on Suomen vanhin triathlonin erikoisseura. Se on perustettu jo vuonna 1984 (esim. Suomen Triathlonliitto 1986). Seuran alkuperäinen tarkoitus oli triathlonaatteen edistäminen järjestämällä Teräsmies-tapahtumaa Joroisissa ja tukemalla alueellista sekä kansallista kilpailutoimintaa. Nykypäivänä keskitymme rentoon harrastamiseen mukavassa porukassa, triathlonharjoittelu pääpainona muita tukilajeja unohtamatta.

keskiviikko 3. marraskuuta 2021

                                  Jäsenkirje 3.11.2021


Hyvä Joroisten Sporttiklubin jäsen!


Sporttiklubin sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 28.10. Joroisten Kotkanmajalla, paikalla oli 6 henkilöä joista yksi hallituksen ulkopuolinen jäsen. Vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta keskustelu oli vilkasta ja syksyiset tarjoilut maistuivat mainiosti.


Kokouksessa päätettiin alentaa vuoden 2022 jäsenmaksua. Uusi jäsenmaksu on 40€ joka sisältää vanhaan malliin Triathlonliiton lisenssin kuin myös uintioikeuden seuran vuorolla Ilopisarassa. Seniorijäsenien maksu säilyy 25€:ssa. Näin päätettiin koska edellinen vuosi ja kuluvan vuoden alku olivat kovin hiljaisia järjestettyjen tapahtumien osalta ja tällä alennuksella haluamme pitää teidät jäseninä ja tietysti mahdollisesti tuoda porukkaan mahdollisia uusia jäseniä.

Erillisistä isommista tapahtumista (esim. maratonpyöräilyt) saatetaan veloittaa erikseen määritelty lisämaksu.


Talvikauden 2021-2022 suunniteltuja tapahtumia:

Itsenäisyyspäivän spinningpyöräily

pikkujoulut

loppiaisspinning

pitkäperjantain spinning

uimareissu 50m radalle Kuopioon + mahdollisesti juoksuharjoittelua hallissa.


Fättipyörien vuokrausasioissa voitte jatkossa ottaa yhteytta rahastonhoitajaamme Miiaan, mielellään tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numeroon 0405139288.


Vanhan hallituksen kaksivuotiskausi on tulossa loppuun joten kokouksessa valittiin uusi hallitus kaudelle 2022-2023. Puheenjohtajaksi valittiin Sini Loponen, muut hallituksen jäsenet ovat Miia Salinto, Hanna Järveläinen ja Juhapekka Tukiainen.


Kokouksen jälkeen kävi ilmi että Uimahalli Ilopisarassa on vapaana rata perjantai-iltaisin 19.30-20.30. Päätimme ottaa kopin tästä mahdollisuudesta joten uimaan pääsee nyt keskiviikkoisin ja perjantaisin. Toimintatapa on samanlainen kuin keskiviikkoisinkin, eli ryhmäpukuhuoneisiin pääsy noin klo 19.15 muiden seurojen edustajien kanssa yhdessä ja altaasta poistuminen klo 20.30, uimahallista poistuminen klo 21 mennessä.