Joroisten Sporttiklubi ry on Suomen vanhin triathlonin erikoisseura. Se on perustettu jo vuonna 1984 (esim. Suomen Triathlonliitto 1986). Seuran alkuperäinen tarkoitus oli triathlonaatteen edistäminen järjestämällä Teräsmies-tapahtumaa Joroisissa ja tukemalla alueellista sekä kansallista kilpailutoimintaa. Nykypäivänä keskitymme rentoon harrastamiseen mukavassa porukassa, triathlonharjoittelu pääpainona muita tukilajeja unohtamatta.

tiistai 9. marraskuuta 2021

 Itsenäisyyspäivän sisäpyöräily 6.12.2021


Joroisten Sporttiklubi järjestää jälleen perinteisen ja suositun itsenäisyyspäivän sisäpyöräilymaratonin.


Pyöräily tapahtuu Kunnonsali Varkauden tiloissa jossa käytettävissä Kunnonsalin spinningpyörät. Myös oman pyörän ja trainerin saa ottaa mukaan ja trainereita löytyy lainaan jos haluat polkea oman pyöräsi päällä. Laita viestiä tarpeesta etukäteen.


Pyöräilemme siis itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2021 ja aloitamme polkemisen klo 9 aamulla. Ohjattua polkemista on täydet 4 tuntia. Osallistua saa myös lyhyemmän aikaa jos kunto tai aika ei riitä. Tulethan ajoissa paikalle että ehdit valmistella mm.pyörän.


Sporttiklubilaisille on varattu 15 paikkaa. Sitovat ilmoittautumiset haluamme 30.11. mennessä. Tapahtuma on Sporttiklubin jäsenille täysin maksuton. Sporttiklubin tai Kunnonsalin jäsenyyden ulkopuoliset henkilöt voivat tulla mukaan jos paikkoja on jäljellä ilmoittautumisajan jälkeen. Ei-jäsenille osallistumismaksu on 10€.PÄHKINÄNKUORESSA:

  • 6.12.2021 klo 9-13

  • Kunnonsali Varkaus, Ahlströminkatu 23, 78250 Varkaus

  • Jäsenet 0€, ulkopuoliset 10€