Joroisten Sporttiklubi ry on Suomen vanhin triathlonin erikoisseura. Se on perustettu jo vuonna 1984 (esim. Suomen Triathlonliitto 1986). Seuran alkuperäinen tarkoitus oli triathlonaatteen edistäminen järjestämällä Teräsmies-tapahtumaa Joroisissa ja tukemalla alueellista sekä kansallista kilpailutoimintaa. Nykypäivänä keskitymme rentoon harrastamiseen mukavassa porukassa, triathlonharjoittelu pääpainona muita tukilajeja unohtamatta.

Pyörien vuokraus

Seuralta on vuokrattavissa 3 kpl Headin fatbikeja eli ns. läskipyöriä. Runkokoot 2 x 44 (sopiva n. 150 cm - 170cm henkilölle) ja 1 x 46 cm (sopiva noin 160cm - 180cm henkilölle).

Pyöriä on mahdollisuus vuokrata esim. 1-3 vrk kerrallaan lähialuekäyttöön. (max. vuokrausaika 1vko, sovitaan erikseen). Kypärä ei kuulu vuokrakokonaisuuteen.

Hinnat:
seuran jäsenet 5€/vrk, 10€/viikonloppu
muut (ei jäsen) 15€/vrk, 25€/viikonloppu

Vuokrauksen yhteydessä varauduttava todistamaan henkilöllisyys.

Maksu etukäteen tilisiirtona (kuitti tai kuvakaappaus maksusta).
Vaihtoehtoisesti käteinen noudon yhteydessä.

Maksutiedot
Saaja: Joroisten Sporttiklubi ry
Tilinumero: FI6441080010892621
BIC-koodi: ITELFIHH

Ottamalla pyörän käyttöön vuokraaja sitoutuu korvaamaan mahdolliset aiheuttamansa vauriot:
vuokraaja vastaa palauttavansa pyörän ehjänä, ja ilmoittaa välittömästi mikäli on sattunut vahinko tai tapaturma kalustolle.
Vuokraan ei kuulu kypärää.
Pyörät palautetaan peruspuhtaina, ellei toisin ole sovittu vuokrauksen yhteydessä.
Tarvittaessa esim. kevyt huuhtelu riittää,
Painepesurien käyttö on ehdottomasti kielletty!

Tiedustelut ja varaukset sekä luovutuksesta sopiminen mieluiten WhatsAppilla tai tekstiviestillä numeroon nolla4nolla-5139288.

Pyörät sijaitsevat Joroisten kirkonkylällä. Noudon voi suorittaa omatoimisesti avainkoodilla kun maksu on suoritettu sovitusti.