Joroisten Sporttiklubi ry on Suomen vanhin triathlonin erikoisseura. Se on perustettu jo vuonna 1984 (esim. Suomen Triathlonliitto 1986). Seuran alkuperäinen tarkoitus oli triathlonaatteen edistäminen järjestämällä Teräsmies-tapahtumaa Joroisissa ja tukemalla alueellista sekä kansallista kilpailutoimintaa. Nykypäivänä keskitymme rentoon harrastamiseen mukavassa porukassa, triathlonharjoittelu pääpainona muita tukilajeja unohtamatta.

torstai 25. kesäkuuta 2020

Avovesitapahtuma Varkaudessa 11.7.2020

Varkauden uimarit järjestää yhteistyössä Joroisten Sporttikulubi, Joroisten Urheilijat ja sukellusseura Vesihiisi kanssa Varkauden halkiuinnin Pirtinvirrassa lauantaina 11.7.2020 klo 15.00 alkaen.
Lähtöpaikkoja uintiin on kolme: Kiertotie (uintimatka 3,4km), Huruslahden uimaranta (uintimatka 2km) ja Mortonin ranta (uintimatka 750m). Maali sijaitsee Pirtinvirran kaupungintalon puoleisessa rannassa Harris Food Factoryn teltan kohdalla. Matkan voi taittaa uimalla, räpyläuimalla, melomalla, suppaillen tai virrassa kelluen (omat välineet).

Lähdöt järjestetään porrastetusti, niin että rantautuminen maaliin tapahtuisi kaikilta lähtöpaikoilta suunnilleen samaan aikaan: Kiertotie klo 15.00, Huruslahti n.15.30 ja Morton n.15.50. Uimareita turvaa jokaiselta lähtöpaikalta lähtevät kajakit / veneet virrassa.

Mikäli innostuit lähtemään mukaan uimaan halki Varkauden, ei tapahtumaan vaadita ennakkoon ilmoittautumista, eikä tapahtuma maksa mitään, vaan saavu valitsemallesi lähtöpaikalle la 11.7. viimeistään klo 14.45, ja olet mukana! Huolehdi kuitenkin vakuutusturvastasi, sillä järjestäjät eivät ole vakuuttaneet tapahtuman osallistujia.