Joroisten Sporttiklubi ry on Suomen vanhin triathlonin erikoisseura. Se on perustettu jo vuonna 1984 (esim. Suomen Triathlonliitto 1986). Seuran alkuperäinen tarkoitus oli triathlonaatteen edistäminen järjestämällä Teräsmies-tapahtumaa Joroisissa ja tukemalla alueellista sekä kansallista kilpailutoimintaa. Nykypäivänä keskitymme rentoon harrastamiseen mukavassa porukassa, triathlonharjoittelu pääpainona muita tukilajeja unohtamatta.

keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Päivitetyt terveiset

Jäsenpostissa on jaettu triathlonliiton terveiset ajankohtaista korona -tilannetta koskien.

Lyhyesti noudatamme siis seurassa yleisiä ohjeita ja näin ollen viralliset yhteisharjoitukset ja harjoitusvuorot ovat toistaiseksi tauolla. Harjoituksia voi ja kannattaa jatkaa ahkerasti edelleen itsenäisesti, koska kausi on kuitenkin vasta alussa ja loppuvuodesta ehtii vielä vaikka mihin. Eikä harjoittelu koskaan hukkaan mene!

Jäsenmaksunsa ajallaan hoitaneet kilpailevat jäsenet on hoidettu SuomiSport rekisteriin vuodelle 2020. Kun tietosi löytyvät SuomiSportista, voit ostaa itsellesi sieltä kautta tarvittaessa kansainvälisen lisenssin ulkomaan kisoihin tai lisää vakuutusturvaa.

Jos olet vielä unohtanut hoitaa jäsenmaksusi tälle vuodelle, pyydämme hoitamaan sen mahdollisimman pian kuntoon, vaikka juuri nyt harjoitustilanne onkin hieman haastavampi. Mikäli saat tämän postin mutta et aio jatkaa jäsenenä, ilmoitathan siitä minulle niin vältyt myöhemmin turhilta muistutuksilta.

Hyvää ja tervettä kevätkautta ulkoilmatreenien parissa kaikille!

t.Hanna
Joroisten Sporttiklubin sihteeri