Joroisten Sporttiklubi ry on Suomen vanhin triathlonin erikoisseura. Se on perustettu jo vuonna 1984 (esim. Suomen Triathlonliitto 1986). Seuran alkuperäinen tarkoitus oli triathlonaatteen edistäminen järjestämällä Teräsmies-tapahtumaa Joroisissa ja tukemalla alueellista sekä kansallista kilpailutoimintaa. Nykypäivänä keskitymme rentoon harrastamiseen mukavassa porukassa, triathlonharjoittelu pääpainona muita tukilajeja unohtamatta.

tiistai 11. helmikuuta 2020

Jäsenmaksukampanja 2020 ja liiton terveisiä

Hyvä sporttaaja,

vuoden 2020 jäsenmaksunsa tammikuun loppuun mennessä suorittaneiden kesken suoritetun arvonnan voittaja on selvinnyt. Voittaja on julkaistu jäsenkirjeessä ja häntä on tiedotettu henkilökohtaisesti.
Palkintona arvonnassa oli vuoden 2021 jäsenyys veloituksetta.
Paljon onnea voittajalle!

Mikäli et vielä ole muistanut jäsenmaksuasi hoitaa vuodelle 2020, hoidathan sen helmikuun loppuun mennessä niin olet jäsenetujen piirissä sekä triathlonliiton alaisen seuran virallinen jäsen osallistuessasi kauden 2020 kilpailuihin.

Lisäksi triathlonliiton terveisiä kaikille jäsenille julkaistiin jäsenkirjeessä tarkemmin:

Liitto teki syksyllä yhteistyösopimuksen Rudy Projectin kanssa. Sopimuksen mukaisesti liiton jäsenet saavat 20 % Rudy Project kypärien ja urheilulasien hinnoista. Tuotteiden jälleenmyyjät löytyvät: https://www.triathlon.fi/?x118281=1188645.
Seura- ja harrastevaliokuntaan haetaan jäseniä
Liitolle on perustettu vuoden alussa neljä uutta vakituista valiokuntaa, joista seura- ja harrastevaliokunta on yksi. Valiokuntien toimikausi on kalenterivuosi.
Nyt kaivataan valiokuntaan mukaan kolme (3) seuratoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä. Toiveena on saada valiokuntaan mahdollisimman monipuolinen edustus erilaisista seuroista.
Olisitko sinä kaipaamamme seurakehittäjä?
Valiokunnassa on ajateltu käsiteltävän mm. seuraavia asioita:
  • seuratoiminnan kehittäminen
  • harrastajamäärien kasvattaminen erityisesti junioripuolella
  • seurojen ja liiton jäsenmaksumalli vuonna 2021
Jos kiinnostuit, ole yhteydessä Sanna Myllylään (sanna.myllyla@triathlon.fi) ja Heikki Sanelmaan (heikki.sanelma@triathlon.fi) pe 14.2. mennessä.


Hyvää alkanutta treenivuotta kaikille!


Joroisten sporttiklubin sihteeri