Joroisten Sporttiklubi ry on Suomen vanhin triathlonin erikoisseura. Se on perustettu jo vuonna 1984 (esim. Suomen Triathlonliitto 1986). Seuran alkuperäinen tarkoitus oli triathlonaatteen edistäminen järjestämällä Teräsmies-tapahtumaa Joroisissa ja tukemalla alueellista sekä kansallista kilpailutoimintaa. Nykypäivänä keskitymme rentoon harrastamiseen mukavassa porukassa, triathlonharjoittelu pääpainona muita tukilajeja unohtamatta.

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Golf tutustuminen Kartanogolfilla 16.9

Hei Sporttiklubilainen !


Sporttiklubin jäsenille järjestetään 16.9. Joroisten Kartanogolfilla golf tutustumistilaisuus.
Kartanogolfin kanssa meillä on ollut viime talven aikana yhteistyötä sisäpyöräilyn merkeissä - olemme saaneet pitää trainerajoja Kartanogolfin tiloissa. Urheiluseuran ja paikallisten yrittäjien yhteistyö on tärkeää monessakin suhteessa.
Golf tutustuminen- tilaisuus on seuran jäsenille ilmainen. Ohjelmassa on golflyöntien harjoittelua ja lopuksi lounas. Kaikki varusteet saa paikan päällä. Esittelyn ohjaa Ami Semi. Esittely kestää 2 h (13-15).
Tule mukaan, vaikka et aikoisikaan ryhtyä golflajeihin. Mukaan voi lähteä pelkästään rennon yhdessäolon ja ulkoilun merkeissä.
Ilmoittaudu viimeistään torstaina 14.9 sähköpostilla:
sihteeri.sporttiklubi@gmail.com
Näkemisiin Kartanogolfilla !
Sporttiklubin hallitus